153 de amenzi date de Poliția Locală într-o săptămână

153 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare se ridică la 20.050 lei, au aplicat polițiștii Poliției Locale Piatra Neamț în perioada 11.03.2019 – 17.03.2019. Cele mai multe dintre acestea, în număr de 86, le-au primit persoanele care au proferat injurii și au provocat scandal în public, au consumat băuturi alcoolice în locuri nepermise sau care au apelat la mila cetățenilor ori au tulburat liniștea și ordinea publică.

Din cele 153 de sancțiuni, 54 au fost date pentru cerșetorie.

Eugen Pancu, director Poliția Locală

Pe 11 și 12 martie 2019 s-a acordat sprijin lucrătorilor din cadrul DAS Piatra Neamț pentru depistarea unui bărbat în vârstă de 55 de ani, care împreună cu familia sa locuia într-un adăpost improvizat pe malul Bistriței. Aceștia au fost cazați în Centrul Social Împreună. Cu aceeași ocazie au mai fost găsite alte 5 persoane, 2 adulți și trei minori, care de asemenea își amenajaseră un adăpost improvizat în aceeași zonă, pe strada Ecaterina Teodoroiu, motivând că nu au o locuință. Și acestea fost conduse spre a fi cazate în Centrul Social Împreună.

Eugen Pancu, directorul Poliției Locale:

Pe data de de 15 martie 2019, la ora 17.00, o patrulă a Poliției Locale Piatra Neamț, care se afla în timpul serviciului pe strada Ecoului a fost sesizată de către un bărbat în vârstă de 24 de ani, că a fost lovit, fără motiv, de către o persoană de sex masculin. Respectivul a fost găsit, după semnalmente, pe strada Burebista și a fost condus, împreună cu partea vătămată și cu martorul ocular, la sediul instituției Poliției Locale. În urma legitimării s-a stabilit identitatea agresorului care a fost predat Poliției Municipiului Piatra Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: