Starea drumurilor din Neamț și prognoza meteo!

Începând de ieri au fost în vigoare un număr de 3 atenţionări, avertizări şi informări meteorologice.

Temperatura aerului va continua să scadă, astfel încât valorile diurne vor fi negative, iar noaptea vor coborî sub limita gerului. Cerul va fi variabil cu unele înnorări ziua, când trecător, mai ales la munte, va ninge slab. Vântul va sufla în general moderat și va atinge viteze de 55…65 km/h, iar pe crestele montane, rafalele vor fi de până la 70…80 km/h, spulberând zăpada și amplificând senzația de rece.

Secţia Neamţ a CNAIR a acţionat cu 32 lucrători şi 32 utilaje pentru împrăştierea de material antiderapant pe 7 sectoare de drumuri naționale din județ.

Starea părţii carosabile: umedă, cu porţiuni uscate. În zonele montane, pe alocuri, sunt precipitaţii sub formă de ninsoare de slabă intensitate. Vântul a suflat cu rafale, între 20-35km/h din direcţia N-V. Temperaturi de la -9 grade Celsius la -6 grade Celsius.

Utilajele SC DRUPO NEAMŢ S.A. şi ale operatorilor care se ocupă de deszăpezirea drumurilor judeţene au acţionat cu 30 lucrători şi 14 utilaje pentru răspândire de material antiderapant pe majoritatea sectoarelor de drumuri judeţene.
Nu sunt drumuri blocate, închise ori cu circulaţia îngreunată.

Două localități fără curent!

Urmare a intensificării vântului a fost afectată parţial 1 linie electrică aeriană, nefiind alimentate 9 puncte de transformare.

Au fost afectate în perioada 22.02.2019 ora 20.00 la 23.02.2019 ora 05.00, 2 localități cu 1020 consumatori, din care: total 1 localitate (sat Plăeşu din comuna Timişeşti) şi parţial 1 localitate (sat Timişeşti din comuna Timişeşti)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: