Patru misiuni de deblocare a ușilor, 2 bărbați decedați

Zi plină pentru pompierii militari.

În doar o oră, în urma apelurilor primite prin 112 au intervenit la deblocarea a patru apartamente aflate în zone diferite ale orașului Piatra Neamț.

Pe strada Progresului, se încearcă accesul pe un geam exterior pentru a nu creea prea multe pagube. În interiorul apartamentului a fost găsit un bărbat, în vârstă de aproximativ 44 de ani.

Câteva minute mai târziu, pe strada Ana Ipătescu se deplasează un echipaj de intervenţie pentru descarcerare. În interiorul apartamentului a fost găsit un bărbat, în vârstă de aproximativ 64 de ani, decedat.

După doar jumătate de oră, la 15,20 echipajul de descarcerare se deplasează pe strada Dărmănești la un apartament situat la etajul 3 unde a fost găsită o femeie, în varstă de aproximativ 63 de ani, în stare de conștiență. Aceasta a fost preluată de echipajul de paramedici SMURD și transportată la UPU Piatra Neamț.

Și pompierii romașcani au intervenit pentru a debloca o ușă a unui apartament aflat pe strada Tudor Vladimirescu pentru a ajuta o persoană cu probleme medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: