Noul telefon Samsung S10 a fost lansat

Samsung Galaxy S10 a fost prezentat oficial pe 20 februarie.

Samsung Galaxy S10e, Galaxy S10 si Galaxy S10 Plus se numesc cele trei telefoane lansate aseară la Londra și San Francisco.

Noul telefon are un scanner de amprente ultrasonic integrat în ecran care scanează amprenta prin crearea unui model 3D prin vibrații.

Telefoanele Galaxy S10e, S10 și S10+ învață rutina și tiparele zilnice de utilizare, păstrând dezactivate aplicațiile nefolosite.

Wireless Power Share este una din noutățile cu care Samsung vine pe piață. Practic poți folosi acest telefon ca un încărcător wireless așezând dispozitivul deasupra telefonului, fără a fi necesar vreun cablu.

Camera foto conține un set complet de lentile. Telefonul este prevăzut cu o cameră cu teleobiectiv cu funcție de zoom incredibil, o cameră cu unghi larg pentru momentele de zi cu zi și o cameră cu unghi ultra-larg pentru peisaje panoramice.

Noile telefoane au o capacitate de stocare impresionantă. Dispun de o memorie internă de până la 1 TB care poate fi suplimentă cu un card microSD de 512 GB.

Telefoanele Galaxy S10e, S10 și S10+ au obținut certificarea IP68, asta înseamnă că poate fi ținut până la 1,5 metri în apă dulce, timp de maxim 30 de minute.

Telefoanele vor costa între 3500 de lei și 7800 de lei, prețurile variind în funcție de modelul ales.

Dacă faceți precomandă până pe 7 martie puteți primi noile căști Galaxy Buds.

Galaxy Fold, telefonul care se pliază

Tot aseară a fost anunțat și primul telefon cu ecran pliabil.

Galaxy Fold are un ecran de 4,6 inch când este împăturit și devine tabletă de 7,3 inch după ce este desfășurat. Samsung susține că telefonul se poate plia de sute de mii de ori fără a se deteriora, datorită unei tehnologii pe care inginerii săi au lucrat să o perfecționeze în ultimii ani.

Noul telefon va costa aproximativ 2000 de dolari.

Sursă: samsung.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: