Intersecția de la Girov, punctul negru al traficului din județ!

Încă un accident rutier grav a avut loc astăzi în comuna Girov, la intersecția din satul Căciulești. Două autoturisme s-au izbit violent în intersecție rezultând patru răniți.

La locul accidentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri, o ambulanță SMURD și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Neamț.

O victimă a fost găsită încarcerată, a fost extrasă din autoturism în stare de conștiență și predată echipajelor medicale. În total au fost preluate 4 victime și transportate la spital.

KM 8+900, faimos pe harta poliției rutiere

În ultimii ani în această intersecție au avut loc mai multe accidente cu urmări tragice.

În anul 2018 au fost 4 accidente grave cu 1 mort si 4 raniți grav iar în 2017 au fost 2 accidente grave cu 2 morți și un rănit grav. În ultimii 5 ani patru persoane și-au pierdut viața aici și alți 10 oameni au suferit răni grave.

Deși în ultimii ani intersecția a fost resemnalizată și au fost montate benzi rezonatoare, acest lucru nu este suficient. Conformația acelui drum e de așa natură încât necesită semnalizări suplimentare care ar ajuta foate mult mai ales șoferii aflați în tranzit, care nu cunosc zona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: