Comuna Dobreni a fost cadastrată integral!

În prezent, din totalul de 83 de unități administrativ-teritoriale din județul Neamț, comuna Dobreni este cadastrată în proporție de sută la sută.

În alte 50 se desfășoară lucrări de înregistrare sistematică a imobilelor în cadrul PNCCF, atât la nivel de UAT, cât și pe sectoare cadastrale, pentru o suprafață de 34.994 de hectare și un număr estimat de 83.500 de imobile. Alte 16 UAT-uri în județ se află în diverse faze de contractare a lucrărilor de cadastru general, prin PNCCF.

Proprietarii celor 4.550 de imobile din comuna Dobreni urmează să primească extrasele de carte funciară pentru casele și terenurile care au fost înregistrate gratuit. În comuna Dobreni, care măsoară 2.419 de ha, lucrările de cadastru general au început în anul 2016.

Cărțile funciare au fost eliberate gratuit pentru proprietarii imobilelor din comuna Dobreni, județul Neamț, prin Programul național de cadastru și carte funciară 2015-2023 (PNCCF). Lucrările de cadastru general au fost finanțate din veniturile proprii ale Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI), prin Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Neamț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: