Minor dispărut de acasă căutat de poliție

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ desfăşoară activităţi de căutare în vederea depistării minorul Fundăcescu Vlad Gheorghiţă, de 17 ani.

La data de 19 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au fost sesizaţi de către D.G.A.S.P.C. Neamţ cu privire la faptul că în data de 14.01.2019, orele 21:30, minorul FUNDĂCESCU VLAD GHEORGHIŢĂ a plecat de la locuinţa unui asistent maternal profesionist şi nu a mai revenit.

În momentul plecării, minorul era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni de culoare negru, geacă fâş roşu cu negru, iar în picioare adidaşi albi. Din verificările polițiștilor  a rezultat faptul că minorul ar fi plecat benevol şi nu a fost victima vreunei infracţiuni.

Poliţiştii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamţ şi în localităţile limitrofe, însă până în prezent minorul nu a fost identificat. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea acestuia, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: