Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Neamţ angajează!

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Neamţ scoate la concurs, prin încadrare directă, patru posturi. Cei interesaţi sunt aşteptaţi la înscriere.

  • Un post de ofițer din cadrul  Serviciului Comunicații şi Informatică
  • două posturi de agenţi (protecția mediului şi apărarea împotriva incendiilor) din cadrul Serviciului Logistică
  • un post de personal contractual (îngrijitor) în cadrul aceluiaşi serviciu, sunt scoase la concurs prin încadrare din sursă externă.

Înscrierile pentru examen se vor face în fiecare zi lucrătoare, în perioada 14-22.01.2019 pentru posturile de ofițer și agenți, iar pentru postul de personal contractual  în perioada 14-28.01.2019, toate în intervalul 09.00-15.00, la sediul I.P.J. Neamț. Pentru postul de ofițer şi cele două posturi de agenți de poliție, concursul va consta în susținerea unui test grilă, având la bază tematica şi bibliografia recomandată, care va avea loc la data de 30 martie 2019, iar pentru cel de personal contractual, se va desfășura în perioada 14.01-11.03.2019.

Informații complete privind modalitatea de înscriere și participare la concurs pot fi obținute de la Serviciul de Resurse Umane la tel. 0233/207.000, interior 20112 şi de pe site-ul I.P.J. Neamţ, secțiunea carieră/posturi scoase la concurs, acestea fiind afişate şi la avizierul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: