Informare meteorologică valabilă până duminică!

Este în vigoare o informarea meteorologică prin care se prognozează că, în intervalul 25.01.2019 ora 12.00 – 27.01.2019 ora 06.00, aria precipitațiilor se va extinde începând din sudul regiunii. În nordul Moldovei și la munte vor fi mai ales ninsori, iar în restul regiunii se vor semnala precipitații mixte.

Temporar vor fi depuneri de polei. Vântul va prezenta unele intensificări în sud, dar și pe crestele montane, unde ninsoarea va fi temporar viscolită.

Prognoza 24 ore județul Neamț (intervalul 26.01.h08-27.01.h08)

Vremea se va menține închisă ca aspect și rece. Pe arii relativ extinse în prima parte a zilei și din nou în cursul nopții, se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare. Cu totul izolat în estul județului, vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane.

  • Temperaturi maxime: -4 la -1 grad
  • Temperaturi minime: -8 la -5 grade

Starea drumurilor din județ

Secţia Neamţ a CNAIR a acţionat cu 9 lucrători şi 9 utilaje pentru deszăpezire şi împrăştiere de material antiderapant pe toate drumurile naționale din județ.

Starea părţii carosabile: umedă cu porțiuni cu zăpadă frământată și tratată cca 1-2 cm.

DN15, Tașca

Nu sunt drumuri naţionale blocate, închise ori cu circulaţia îngreunată.

Utilajele SC DRUPO NEAMŢ S.A. şi ale operatorilor care se ocupă de deszăpezirea drumurilor judeţene au acţionat cu 64 lucrători şi 30 utilaje pentru deszăpezire şi răspândire de material antiderapant pe majoritatea sectoarelor de drumuri judeţene.

Starea părţii carosabile: umedă, alternând cu zăpadă frământată.

Nu sunt drumuri judeţene blocate, închise ori cu circulaţia îngreunată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: