1.800 de comprimate de ecstasy ridicate de DIICOT

În urma unei acțiuni de prindere în flagrant delict efectuate în București și a unei percheziții efectuate pe raza județului Neamț, au fost ridicate 1.800 de comprimate de ecstasy și a fost indisponibilizat un autoturism de lux. Trei persoane sunt cercetate pentru trafic de droguri de mare risc.

La data de 18 ianuarie 2019, polițiștii antidrog din cadrul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și procurorii D.I.I.C.OT. – Structura Centrală,  cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au organizat o acțiune, pe raza municipiului București, în cadrul căreia au fost surprinse în flagrant delict două persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc.

De asemenea, cu sprijinul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamț, a fost efectuată o percheziție domiciliară, pe raza județului Neamț, la locuința unei alte persoane bănuite de implicare în activitatea infracțională. 

În urma activităților desfășurate, au fost ridicate 1.800 de comprimate de ecstasy, iar cele trei persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală pentru audieri. Totodată, au fost indisponibilizate telefoane mobile, documente, însemnări relevante în cauză, bani, precum și un autoturism de lux.

Față de cele trei persoane a fost dispusă măsura preventivă a reținerii, urmând a fi prezentate în fața instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: