Generația Z, o platformă pentru viitor

GenerațiaZ este un proiect al unui grup de oameni de afaceri din Piatra Neamț.

Totul a plecat de la convingerea că pentru a relansa societatea românească este necesară inițierea unor proiecte de țară cu majoră implicare a capitalului național. Pentru aceasta, elita națională trebuie să găsească calea către intâlnirea României cu viitorul său ca sinergie între capitalul național si tânăra generație.

Proiectul va fi prevăzut cu o platformă web – www.generatiaz.ro unde tinerii jucându-se de-a ”oamenii mari” să găsească întâi motivația și apoi calea de a modifica viitorul, astfel încât să trăiască in adecvare.


Se urmăresc obiective tematice clasice, abordate neconvențional, prin încurajarea coparticipării și a liberului arbitru în orice activitate de pe platformă.

Platforma va avea mai multe secțiuni:

  • Secțiunea ”Învățare”  va urmări să fie un proiect școlar care să ajute egalizarea de șanse  pentru tinerii din zone defavorizate față de cei din zone ”emancipate”
  • Secțiunea ”Antrenare” va urmări prin metode dezvoltate de profesorul  Florian Colceag să antreneze integrarea în mediu prin armonizarea comunicării
  • Secțiunea ”Comunicare familială” va urmări să aducă mai aproape părinții plecați la muncă în strainătate de copiii şi de viața extracurriculară a acestora. Astfel, GeneratiaZ.ro va fi o punte de legătură intre copii şi părinți
  • Secțiunea ”Întâlnire cu viitorul” va spiritualiza sinergiile între tânăra generație și capitalul național astfel încât să se dezvolte o legătură între tinerii dornici să-și dezvolte potențialul participativ și capitalul din zona lor. În acest scop agenții economoici vor urmări să-i ajute atât material cât și spiritual pe tinerii în formare. 
  • Alte secțiuni vor urmări realizarea premiselor pentru o dezvoltare emoțională şi cognitivă pentru elevi după morala ”Minte sănătoasă in corp sănătos”

Mai jos puteți urmări un interviu cu profesorul Florian Colceag

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: