Accident rutier grav lângă Dedeman

Azi în jurul orelor 14,30 a fost anunțat la 112 un accident rutier cu victime multiple la ieșirea din Piatra Neamț către Bacău.

S-au deplasat la fața locului 3 echipaje de pompieri și 3 echipaje de la serviciul de Ambulanță.

Două femei au fost încarcerate și scoase de echipajul de pompieri, un copil de 2 ani, doi bărbați cu traumatisme și un tânăr de 19 ani au fost transportați de urgență la spital.

Încă o persoană a suferit un atac de panică si a fost dusă la spital de SMURD.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cauzele și dinamica accidentului.

ACTUALIZARE:  În urma cercetărilor a rezultat faptul că un tânăr de 31 ani, din Piatra-Neamț, a condus un autoturism pe DN 15, din direcția Piatra-Neamț – Bacău, iar la un moment dat, din motive necunoscute, ar fi pătruns pe contrasens unde intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un tânăr de 29 ani, care era însoțit de o femeie de 48 de ani, o tânăra de 29 de ani și o minoră de 2 ani.

În urma impactului, mașina condusă de tânărul de 29 ani a fost proiectată într-un autoturism condus de un bărbat de 69 de ani, din Piatra-Neamț, care circula în aceeași direcție cu acesta, respectiv Bacău – Piatra-Neamț.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a celor trei pasagere de pe bancheta spate a autoturismului condus de tânărul de 29 de ani, cât și a tuturor celor 3 conducători auto. Victimele au fost transportate la spital.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: