Penultima serie de tratament balnear

Casa Judeţeană de Pensii Neamţ anunţă că pentru penultima serie de tratament balnear, a optăsprezecea, ce are intrare în staţiuni perioada 14 – 16 noiembrie 2018, sunt alocate 121 de bilete în una din următoarele staţiuni: Bălţăteşti, Tuşnad, Vatra Dornei, Herculane, Felix, Eforie Nord, Căciulata, Techirghiol, Mangalia, Slănic Moldova, Târgu Ocna, Lacu Sărat, Sovata, Covasna, 1Mai – Oradea, Nicolina şi Olăneşti.
Durata sejurului unui bilet de tratament este de 16 zile, iar a tratamentului balnear este de 12 zile.

 

Pentru a se înscrie în vederea obţinerii unui bilet de tratament, potenţialul beneficiar depune cererea de acordare a biletului însoţită în mod obligatoriu de copie după buletin/carte de identitate, urmând ca restul documentelor să fie ataşate la momentul eliberării biletului.

La momentul eliberării biletului de tratament solicitantul trebuie să prezinte: cartea de identitate, ultimul talon de plată a pensiei dar şi biletul de trimitere eliberat de medicul de familie sau medicul de specialitate, aflat în relaţii contractuale cu casa de asigurări de sănătate (în copie, dar cu prezentarea originalului).

Lista cererilor aprobate poate fi verificată la sediile Casei Județene de Pensii Neamț din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: