JURASSIC, primul spectacol de teatru-film pentru copii de la TT

Azi va avea loc premiera primului spectacol de teatru-film pentru copii, JURASSIC,  la Teatrul Tineretului, de la ora 17.00 și de la ora 19.00 la Sala Studio “Corneliu-Dan Borcia”.

JURASSIC este un spectacol de teatru-film, o poveste despre prietenie și extraordinarele surprize pe care ți le oferă o călătorie, în care personajele sunt doi pinguini, patru dinozauri, un pui de tigru și un cercetător ciudat. Jurassic împlinește o fantezie a micilor și, de ce nu, a marilor spectatori! Spectacolul recreează prin intermediul decorurilor bogate în detalii și a păpușilor dinamice, fantastica lume a dinozaurilor. Dr. Evil, un doctor puțin scrântit vrea să câștige toate premiile Nobel cu noua sa creație, Mașina Timpului. El trimite astfel înapoi în Era Glaciară, un pinguin răpit de la Sanctuarul pentru Pinguini Orfani. Mașina dă eroare și Pingu, protagonistul nostru, se trezește în Jurassic. Aici el se întâlnește cu Rexi, o fetiță Tyranosaur, alături de care trece prin numeroase peripeții pentru a ajunge la Ținutul Înghețat.

Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.Accesul se face pe baza unei rezervări la Agenția Teatrală.

Următoarele reprezentații sunt programate pentru 10, 24 și 25 noiembrie, iar pe 27 noiembrie, JURASSIC va fi prezentat la Casa Culturii „Ion Creangă” din Tîrgu Neamț.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: