Programul de reparație al străzilor stabilit de Primăria Piatra-Neamț pentru anul în curs continuă într-un ritm susținut

În cele două luni scurse de la momentul în care vremea a permis pornirea stației de asfalt a fost reabilitată o suprafață de peste 25.000 mp de străzi, intervenindu-se cu prioritate pe arterele intens circulate și pe care stratul de asfalt avea un grad ridicat de uzură.
„Suntem într-un dialog permanent cu societatea Publiserv pentru a interveni cât mai eficient în repararea străzilor. Astăzi am făcut o nouă deplasare pe teren pentru a puncta zonele în care trebuie intervenit cu prioritate. Am solicitat urgentarea plombărilor și pe căile secundare de acces spre zonele de parcare din jurul blocurilor și continuarea asfaltărilor de noapte în zonele cu trafic intens. Îmi doresc străzi care să ofere condiții cât mai bune de trafic, condiții de siguranță și confort tuturor participanților la trafic” a declarat primarul Dragoș Chitic.
Se lucrează pe mai multe fronturi, în paralel cu reparația străzilor realizându-se refacerea marcajelor rutiere, implementarea măsurilor de siguranță rutieră și fluidizarea traficului precum și reparația locurilor de joacă.
Puteți trimite sesizările legate de starea drumurilor din oraș la Telefonul Cetățeanului: 0233210872, pe adresele de e-mail: infopn@primariapn.ro, contact@publiserv.eu sau paginile de facebook Municipiului Piatra-Neamț sau Publiserv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: