VISĂTORUL pe scena Festivalului „Buzău iubește teatrul“

Abia întors de la Arad și Suceava, VISĂTORUL este prezent pe scena Festivalului „Buzău iubește teatrul“ (ediția a XV-a) sâmbătă, 26 mai, de la ora 10.00.
Festivalul de teatru de la Buzău, organizat de Teatrul „George Ciprian“, se desfășoară în perioada 19-26 mai și reunește 25 de spectacole de teatru. „La secţiunea oficială sunt programate producţii teatrale de mare succes din repertoriile teatrelor din Bucureşti, Brăila, Craiova, Ploieşti şi Piatra Neamţ, care poartă semnătura unor regizori şi directori de scenă reprezentativi – Dinu Cernescu, Victor Ion Frunză, Răzvan Mazilu, Erwin Şimsensohn, Cristian Pepino, şi a unor artişti de top – Virgil Ogăşanu, Constantin Cicort, Adrian Titieni, Marius Manole, Medeea Marinescu, Ada Milea, Mirela Oprişor, Lucian Ghimişi”, a afirmat Adrian Găzdaru, directorul festivalului.
Programul festivalului cuprinde, de asemenea, lansări de carte, evenimente conexe la Cafeneaua Artiştilor, realizate de studenţi ai şcolilor de teatru din ţară, şi opt spectacole stradale, „Magic Marionettes Show“, de Valeriu Josan de la Teatrul Municipal de Marionete din Chişinău, Republica Moldova.

VISĂTORUL, spectacol-concert de Ada Milea, după romanul lui Ian McEwan
PETER – Emanuel Becheru
KATE – Corina Grigoraș
MAMA – Nora Covali
TATA – Rareș Pîrlog
PROFESOARELE: Gina Gulai, Maria Hibovski, Cătălina Ieșanu
COPIII: Cătălina Bălălău, Andrei Merchea Zapotoțki, Dragoș Ionescu, Valentin Florea
Scenografie: Alina Herescu
Desene & animație: Paul Mureșan
După o dramatizare de Antoaneta Zaharia
Traducerea: Dana Crăciun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: