Bicaz Kayak Fest

Pe 26 si 27 Mai 2018 iubitorii ambarcatiunilor usoare sunt asteptati pe lacul Izvorul Muntelui (Bicaz) de la poalele masivului Ceahlau din judetul Neamt, unde va avea loc a IV-a editie a evenimentului Bicaz Kayak Fest, manifestare ce urmareste promovarea, incurajarea si dezvoltarea comunitatii kaiaciste din Romania, a relatiilor interumane bazate pe fair-play si respect reciproc, precum si promovarea celei mai pitoresti zone din judetul Neamt.

Locul de START/FINISH a competitiilor din cadrul evenimentului Bicaz Kayak Fest va fi din Portul Turistic Bicaz.

Program:

Sambata 26 Mai 2018 ora 10 sunt programate concursurile de maraton si semi-maraton :
Concursul de maraton se va desfasura pe o distanta de 40 de kilometri, cu plecare din portul Bicaz spre Viaduct (coada lacului) si retur.
Concursul de semi-maraton se va desfasura pe o distanta de 20 de kilometri, cu plecare din portul Bicaz spre Viaduct, cu intoarcere si retur in dreptul satului Izvorul Alb (zona Baicu).
Traseele sunt usoare si frumoase, (nu necesita pregatire fizică deosebita) in asa fel incat după parcurgerea lor sa avem cu totii suficienta energie pentru a ne bucura de o seara minunata alaturi de prieteni.
Duminica 27 Mai 2018 incepand cu ora 11, cei care mai au energie si vor sa castige premiile oferite de sponsori pot participa la concursuri de eskimo-rolling si sprint. Festivitatea de premiere este programata la ora 14.

Luni 28 Mai 2018, fiind Sarbatoarea Rusaliilor si fiind o zi nelucratoare, va invitam sa va petreceti timpul tot in zona orasului Bicaz , mai multe despre atractiile zonei gasiti aici.

Toti cei care vor participa la Bicaz Kayak Fest vor semna o Declaratie pe propria raspundere ca stiu sa inoate si ca sunt apti medical pentru a participa la competitie. Pe toata durata competitiei este obligatorie purtarea vestei de salvare!

Inscrieri la Bicaz Kayak Fest 2018 au loc aici http://bicazkayakfest.ro/inscrieri/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: