PNL și-a ales președinte la organizația de pensionari

Organizația Pensionarilor și Vârstei a Treia (OPV3) PNL Neamț și-a ales duminică, 19 noiembrie, noul președinte și echipa de conducere, eveniment la care au participat aproximativ 200 de persoane.

Pentru președinția organizației au candidat Mircea Beloiu și Mihai Vartic. Cele mai multe voturi le-a obținut Mircea Beloiu, care este noul președinte al OPV3 PNL Neamț. Din echipa de conducere mai fac parte următorii: prim-vicepreședinți: Mihai Bârliba și Doina Baroiu.

Evenimentul s-a desfășurat la Târgu Neamț și printre invitați s-au numărat președintele PNL Neamț Mugur Cozmanciuc, prim vicepreședintele PNL Neamț Mihai Stoica, liderul consilierilor județeni liberali Florin Hopșa, consilierul județean Mihaela Isciuc, consilierii locali Bogdan Țifui și Andrei Aciocârlănoae.

Mircea Beloiu le-a mulțumit tuturor pentru votul acordat și a transmis că experiența seniorilor adunați acolo este suficientă pentru a scrie mai multe programe de guvernare liberale.

Noul președinte al pensionarilor liberali de la Neamț a anunțat că activitatea politică se va concentra în primul rând pe realizarea unor proiecte de politice liberale care să rezolve problemele vârstnicilor: pensiile, îngrijirea sănătății, implicarea în activități pentru o viață activă și altele.

Președintele PNL Neamț Mugur Cozmanciuc le-a transmis că vor avea parte de tot suportul echipei liberale și le-a mulțumit pentru implicarea și dedicarea de care dau dovadă pentru PNL, pentru Neamț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: