FROZEN Regatul Înghețat

Art Theater du Soleil și echipa muzicalului FROZEN Regatul Îngheţat vă invită să luaţi parte la un show grandios, un spectacol muzical în limba româna, cu dansuri și momente de balet unice, costume și decoruri de basm care îi vor purta pe cei mici și mari într-o lume de vis alături de cele mai îndrăgite personaje: Prințesa Anna, Regina Elsa, Hans, Kristoff, Olaf şi mulţi alţii
“După doua reprezentatii de succes la finalul lui 2016 în București, Frozen – Regatul Îngheţat a plecat prin țară, având la începutul anului 2017 reprezentați în Iași, Ploiești, Arad, Oradea şi Piteşti cu invitati surpriza si o adevarata petrecere la palat” spun organizatorii.

 

De ce ai vrea să ratezi aşa ceva?

 

Organizatorii vă pot oferi o mie de motive pentru a fi alături de ei. Însă, pentru a va convinge că într-adevăr trebuie să fiţi parte din noua lor poveste, vă spunem doar atât: va fi o lume de basm, din care nu veţi mai vrea să ieşiţi. Va fi magie, decoruri de basm, proiecții 3D, va fi cântec şi dans. Va fi bucurie. Într-un cuvânt: copilărie!

 

Tu cand ai fost ultima oara copil?

 

Aşadar, pietrenii sunt aşteptaţi pe 17 Noiembrie 2017 la Sala Polivalentă din Piatra Neamţ începând cu ora 18:30 să fie alături de o echipă formată din peste 30 de actori și dansatori precum și de mulți alți oameni în spatele scenei.
Din distributie fac parte: Aurelian Temişan, Emil Mitrache (Americanul), Sabrina Diacov, Alexa Niculae , Adriana Girnet, Carolina Vasile, Gabi Ciocan, Iorestina Florea, Vlad Jipa, Darius Daradici, Doru Bem, Costache Theodor, Andrei Bires si trupa de dans “DANCE WORLD“ sub îndrumarea coregrafei Alina Cimpoieru
Regia: Ovidiu Ianu şi Bogdan Caragea. Muzica a fost compusă de Nicolae Caragia (Rep. Moldova), iar scenariul aparține scriitoarei Zully Mustafa. Scenograful spectacolului  este Ovidiu Pascal, iar costumele sunt  realizate  de designerul  Geanina Punkosti.

 

Decorurile au fost o inovație folosindu-se tehnica de proiectie high- tech 3D virtual reality background combinată cu efecte de lumină şi cu elemente de mobilier real, o premieră pentru un spectacol de teatru românesc.
Proiectia 3D a decorurilor a fost concepută şi realizată de Concept
Factory aceeaşi companie care a realizat şi invitaţia pentru Delia’s
Winter Wonderland, holograma pentru Horia Brenciu şi a lansat Minions şi Fast and Furious 7.

 

Bilete se pot achiziţiona şi de la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor Piatra Neamţ şi online pe BLT.RO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: