Posturi vacante în Administraţia Publică Neamţ

Consiliul Județean Neamț organizează concurs pentru postul de Arhitect Şef. Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.
Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:
studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul arhitectură sau urbanism cu studii de masterat sau postuniversitare în domeniul urbanismului şi amenajării teritoriului conform art. 36 indice1 lit. a) din Legea nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului şi urbanismului, cu modificările şi completările ulterioare;
studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management, ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii;
vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 3 ani.

Mai multe detalii aici:

Primăria Municipiului Piatra Neamț are nevoie de un şef serviciu – Serviciul Financiar Contabil din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Piatra Neamţ.
Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 66 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.
Mai multe detalii aici:

Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Roman angajează un îngrijitor I. Detaliile pentru acest post pot fi gasite aici:

Spitalul de Psihiatrie „Sf. Nicolae Roman“ doreşte un statistician medical principal (mediu). Mai multe delatii aici:

Direcţia de Asistenţă Socială Roman organizează concurs de ocupare pentru perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale vacante, de execuţie, după cum urmează:

• un post de casier la Biroul financiar cantabilitate;
• un post de asistent medical debutant la Serviciul asistenţă medicală comunitară şi şcolară;
• un post de asistent medical principal la Serviciul asistentă medicală comunitară şi şcolară;

Mai multe informaţii puteţi găsi accesand linkul

Lista posturilor vacante mai include două posturi de inspector, trei posturi de infirmier, un post de brancardier, cinci posturi de asistent medical, un post de dansator, unul de inspector specialitate, unul de instructor de artă populară şi ultimul post este de consultant artistic. Lista poate fi consultata aici:

Inuţ PETRARIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: