ALEGE VIAŢA!

La data de 06.08.2017, Serviciul Rutier Neamț inițiază o nouă campanie de prevenire a accidentelor rutiere în rândul conducătorilor de motociclete şi mopede, denumită „ Alege Viața ! ”, care urmărește îndeplinirea a două obiective :
– reducerea accidentelor rutiere în rândul motocicliștilor, prin abordarea unei conduite preventive și a unui comportament care să nu pună în pericol siguranța circulației rutiere ;
– conștientizarea conducătorilor de autovehicule asupra riscurilor la care sunt expuși motocicliștii în calitate de participanți la trafic.
În cadrul campaniei, cu sprijinul motocicliștilor din judeţul Neamţ, au fost realizate materiale preventive, respectiv afișe, pliante și stickere cu sloganul „ Alege Viața ! ”, care vor fi distribuite participanților cu ocazia unui eveniment organizat în Piatra Neamț.
Programul activităților din data de 06.08.2017 va fi următorul :
– ora 10.00 : conferință de presă la sediul I.P.J. Neamț, la care vor participa reprezentanții mass-media și partenerii implicați în campanie ;
– ora 10.45 : dialog pe teme preventive între poliția rutieră și motocicliști, ce va avea loc la Școala de Șoferi Amatori ;
– ora 11.45 : deplasarea în mod organizat a coloanei de motocicliști pe traseul Str. Petru Movilă – Bd. Decebal – bd. Republicii – str. Piața Ștefan cel Mare ;
– ora 12.00 : demonstraţie moto, avându-i ca invitaţi pe membrii echipei Stunt Masters – Ungaria ;
– concurs „ Biciclistul de azi, motociclistul de mâine ”, adresat copiilor cu vârsta de 3-4 ani, organizat în pauza demonstrației moto ;
– ora 13.00 : încheierea evenimentului și deplasarea coloanei de motocicliști pe traseul bd. Mihai Eminescu – bd. Traian – bd. Gen. Nicolae Dăscălescu – str. Dimitrie Leonida – strada 9 Mai – Pod Căprioara – Aleea Tineretului – Ștrand
În Piața Ștefan cel Mare, participanții la eveniment vor putea admira o parte din motocicletele și ATV-urile expuse de unul dintre partenerii campaniei.
Evenimentul a fost promovat prin crearea unei pagini oficiale pe rețeaua de socializare Facebook, unde se vor face și înscrierile pentru participarea la concursul „ Biciclistul de azi, motociclistul de mâine ”.

Regulamentul concursului ‘’BICICLISTUL DE AZI, MOTOCICLISTUL DE MAINE”

Conditii de participare:
– Varsta copilului: 3 / 4 ani.
– La start trebuie sa fie insotit de unul dintre parinti.
– In limita numarului de 12 concurenti, doar primii 12 inscrisi vor participa la concurs.

Inscriere:
– Inscrierea se face prin solicitarea dumneavoastra intr-un comment ce mentioneaza nume/prenume/varsta copilului pe pagina noastra de eveniment de pe Facebook ‘’ALEGE VIATA’’.
– Dupa inscriere va va fi transmis numarul de ordine pentru participare.

Regulament:
– Nu se vor face inscrieri pe moment, ci doar in cazul in care nu s-a completat numarul de locuri prin solicitare pe pagina noastra de eveniment de pe Facebook ‘’ALEGE VIATA’’.
– Concursul se va desfasura in pauza demonstratiei cascadorilor.
– Va avea loc in perimetrul delimitat dintre zona Hotel Ceahlau si Teatrul Tineretului.
– Pista va fi formata din 4 culoare ce vor fi delimitate intre ele cu jaloane si banda alb/rosie.
– Prima mansa va fi desfasurata in 3 etape de catre 4 participanti; castigatorul fiecare etape se va califica in mansa a doua, respectiv Finala, la care se vor duela cei 3 concurenti.
– Se va respecta cu strictete intervalul orar alocat concursului, aproximativ 20 de minute, de aceea sunteti asteptati de organizatori in spatiul din fata Teatrului Tineretului in jurul orei 12:15 pentru validare inscriere participant.
– Fiecare participant va participa cu o bicicleta cu cadru, fara pedale (model asemanator din foto din postarea de mai jos) si va purta casca de protectie, ambele fiind puse la dispozitie de catre organizatori.

Premii:
– Sponsorul concursului, Simigeria PETRU, va oferi la finalul competitiei un premiu de participare delicios fiecarui participant.
– Castigatorul va fi premiat cu o bicicleta – modelul celei cu care a participat si totodata va mai avea parte de o surpriza ce va veni din partea motociclistilor.

Mult succes micutilor biciclisti de azi, motociclisti de maine ! ! !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: