Program de vizită extins la Spitalul Județean. Noi măsuri privind accesul auto în curtea spitalului

Pe data de 10.10.2022 s-a semnat protocolul de predare al amplasamentului pentru reabilitarea și extinderea Corpului C al Ambulatoriului Integrat de Specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț.

Pe data de 12.10.2022 va incepe organizarea de șantier care va afecta traficul auto in incinta spitalului prin blocarea caii de ieșire de lânga cladirile secției de Oncologie, DSP si Dispensarul TBC.

Pentru a fluidiza traficul, barierele vor fi deschise permanent pe durata proiectului.

Conducerea spitalului va marca in mod vizibil directia de trafic atat pentru intrarea, cât și pentru ieșirea vehiculelor. Patrulele de pază și personalul administrativ vor direcționa traficul atât timp cât va fi necesar pentru a nu se crea ambuteiaje.

Totodata, pentru a facllita accesul pacientilor, venim cu rugamintea catre publicul larg si companiile de taxi sa limiteze durata de stationare in incinta spitalului la maxim 20 de minute pentru a lasa sau a prelua pacientii si apartinatorii acestora.

Program de vizită prelungit

Pentru aparținători va fi extins programul de vizită de luni pana vineri intre orele 13- 18 si sambata-duminica intre orele l0-18.

La intrarea în incinta spitalului se va amenaja si un punct de informare si preluare a pachetelor (pentru cazuri exceptionale inafara orelor de vizita).

Ne cerem scuze pentru dificultatile pe care publicul le va intampina privind locurile de parcare si va asiguram ca vom depune toate eforturile pentru a limita inconvenienta creată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: