Partidul Umanist Social Liberal Neamț a inaugurat sediul din Piatra-Neamț (video)

Partidul Umanist Social Liberal Neamț a inaugurat vineri, 5 august 2022, sediul Filialei Neamț a PUSL situat în Piatra-Neamț, pe B-dul Decebal, nr. 33.

Inaugurarea sediului a fost urmată de o conferință de presă susținută de către președintele interimar al Biroului Executiv PUSL, deputatul Grațiela Gavrilescu, și conducerea  PUSL Neamț.

Laurențiu Dulamă, președintele interimar PUSL Neamț:

PUSL Neamț are 418 membri cu adeziuni care acoperă municipiile Roman și Piatra-Neamț, dar și orașele Târgu Neamț, Bicaz și Roznov. Avem reprezentanți în 21 de comune și suntem în căutare de noi membri și simpatizanți. Primul principiu al PUSL este ca numirea persoanelor din instituțiile publice să fie făcută de cei care au făcut performanță, au integritate morală și au avut rezultate acolo unde au lucrat. La Neamț, noi, cei din PUSL, deschidem ușa tuturor specialiștilor care vor să ni se alăture și care au făcut performanță, să contribuim la dezvoltarea județului. Avem reprezentanți în Consiliul Județean, doi consilieri, și avem consilieri locali la Târgu Neamț și Roman.”

Deputatul Grațiela Gavrilescu s-a declarat mulțumită de deschiderea sediului filialei Neamț, vorbind despre faptul că PUSL intenționează să crească până în 2024 pragul electoral de la 4% la 7-8%.

Acest lucru se va realiza prin vizite frecvente, lunare, la sediile din țară. Doctrina umanistă a PUSL e recunoscută în România din 1991 și e orientată către sprijinirea românilor. Principalele obiective ale PUSL sunt dezvoltarea sistemului de sănătate și al educației, dar nu neglijează nici contextul economic, agricultura sau nevoia de creștere a numărului de locuri de muncă pentru a aduce românii acasă.

Grațiela Gavrilescu, președintele interimar PUSL:

“Trecem printr-o perioadă grea și nu știu ce ne mai așteaptă. Trebuie să dăm dovadă de empatie. Oamenii nu mai au încredere unii în ceilalți, în politicieni. Oamenii nu mai sunt interesați de ziua votului pentru că spun că nu mai au cu cine să voteze. PUSL empatizează, crede în oameni, trebuie să aducem lângă noi oameni care au făcut ceva în viața lor, că au demonstrat că pot să conducă, au coordonat domenii precum sănătatea sau cei care lucrează în sistemul de învățământ. În același timp, PUSL se gândește la economia românească, e nevoie de echilibru și de un limbaj politic prin care oamenii să poată să vadă diferența între cel care promite și cel care și face.”

La conferința de presă a mai participat și președintele interimar al PSD Neamț, Daniel Harpa, primar de Târgu Neamț. Cele două partide sunt în alianță politică în județ din 2020.

Daniel Harpa, președinte interimar PSD Neamț:

“Mesajul meu este clar, din partea colegilor care conducem organizația județeană Neamț, vom merge în continuare cu acest parteneriat, această coaliție care este destul de bine pusă la punct. Îmi doresc ca o coaliție de acest gen, începută din 2020, să o avem și cu partenerii noștri de guvernare. Acest lucru, din păcate, în județul Neamț nu se poate realiza. Sunt la conducere pe o perioadă determinată, până la sfârșitul anului, când vom avea alegeri. Îmi doresc ca președintele Ionel Arsene să revină la conducerea partidului, dar mă bucur că am un partener în persoana domnului Laurențiu Dulamă cu care colaborez. În Neamț coaliția funcționează și proiectele sunt în interesul cetățeanului și pe ce își doresc oamenii. Vreau să avem un parteneriat bazat pe respect, pe sinceritate și pe credință în Dumnezeu. Felicitări pentru noul sediu, vă așteptăm și la Târgu Neamț.”

Pe 14 octombrie, la Piatra-Neamț va avea loc ședința Biroului Național a PUSL unde vor veni conducerea partidului și ceilalți președinți de la nivel național.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: