S-a rupt podul de peste râul Siret

  • Podul de peste râul Siret, care face legătura între Sagna și Luțca s-a rupt. Conform primelor informații transmise de către ISU Neamț, sunt surprinse un autocamion și o autoutilitară.
  • O persoană în vârstă de aproximativ 50 de ani, aflată în camion, a fost scoasă de către participanții la trafic.

Astăzi, 9 iunie, în jurul orei 14.15, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au fost sesizați cu privire la faptul că podul ce traversează râul Siret ( DJ 207 A) dintre localitățile Luțca – Sagna, s-a rupt.

Din primele date, un autocamion și o autoutilitară circulau pe podul în cauză, din direcția Roman spre Sagna, în urma evenimentului rezultând rănirea conducătorului autocamionului, în vârstă de 56 de ani.

Imediat, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul Poliției municipiului Roman și Serviciului Rutier Neamț.

Având în vedere că circulația rutieră este blocată, au fost instituite filtre rutiere pentru informarea conducătorilor auto și devierea traficului rutier pe Drumul Național 15 D, Roman – Gâdinți.

La fața locului se află și prefectul de Neamț, Adrian Niță, care a declarată că unul dintre șoferi prezintă doar excoriații, iar celălalt șofer este evaluat de către echipajul de la Ambulanță.

„Verificăm dacă mai sunt și alte mașini implicate. Situația este în dinamică.” – a spus prefectul Adrian Niță.

Surse foto: Eduard Eduard, romanulfinanciar.ro

ACTUALIZARE:

Consiliul Județean Neamț nu a făcut recepția podului de la Luțca. Vezi cine răspunde de starea podului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: