Elevi ai Școlii de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina în practică la IPJ Neamț

35 de elevi ai Școlii de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina își desfășoară stagiul de practică în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

În perioada 6 iunie – 29 iulie a.c., 35 de elevi ai Școlii de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina își desfășoară al doilea stagiu de practică în cadrul structurilor operative ale Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Astfel, cei 28 de băieți și cele 7 fete care au parcurs modulul de pregătire teoretică, își vor perfecționa acum cele învățate în zona de practică profesională, 9 dintre aceștia la polițiile municipale și orășenești, iar 26 la posturile de poliție comunale.

Viitorii polițiști au fost primiți la sediul I.P.J. Neamț de către conducerea inspectoratului, în această dimineață, unde a avut loc instruirea lor cu privire la activitățile ce urmează să le desfășoare, precum și la conduita pe care trebuie să o adopte pe parcursul stagiului de practică.

Fiecare elev a fost repartizat pe lângă un tutore profesional, un polițist cu experiență, care are rolul de a îl supraveghea și îndruma pe întreaga perioadă, pentru ca odată cu examenul final să-și pună în valoare cunoștințele teoretice și practice acumulate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: