O casă din Grumăzești a ars din cauza unei lumânări aprinse lăsată nesupravegheată (video)

Vineri, 14 ianuarie, în jurul orei 17:35, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă din comuna Grumăzești.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii militari cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Târgu Neamț și voluntari din cadrul SVSU Grumăzești.

La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei case, cu posibilitatea propagării la o altă casă din imediata vecinătate. Vântul puternic a favorizat propagarea cu repeziciune a incendiului la întreaga locuință și la anexele gospodărești.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în urma căruia au ars: acoperișul casei (construit din astereală din lemn și acoperit cu azbociment) pe o suprafață de aproximativ 150 mp, bunurile materiale din interior (materiale textile,  obiecte de mobilier, articole de îmbrăcăminte, aparate electrocasnice, documente etc), o anexă gospodărescă cu suprafața de aproximativ 40 mp cu bunurile materiale aflate în interior și au decedat 12 găini.

Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unei lumânări lăsată nesupravegheată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js
%d blogeri au apreciat: