Vineri se deschide Târgul de Crăciun

Târgul de Crăciun, unul dintre cele mai frumoase evenimente de peste an din județul Neamț, se deschide la Curtea Domnească din Piatra-Neamț.

Acesta va fi deschis în perioada 17 decembrie – 2 ianuarie 2022, iar intrarea este liberă atât pentru cei vaccinați cât și pentru cei nevaccinați.

Consiliul Județean Neamț, în parteneriat cu Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“, administrația locală și Camera de Comerț și Industrie Neamț, organizează evenimentul pentru toți nemțenii și pentru turiștii care aleg să petreacă frumoasele sărbători în zona noastră.

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț:

„Sunt fericit că nemțenii se vor bucura de o nouă ediție a Târgului de Crăciun! Muzica de fundal specifică acestei perioade, programele artistice susținute de către artiști locali, patinoarul, mâncarea tradițională, vinul fiert, ceaiurile cu scorțișoară și alte arome, toate vor crea zile și seri de neuitat, în minunata lume a Târgului de Crăciun la Neamț. Vă aștept să trăiți magia sărbătorilor de iarnă printre mii de luminițe, brad împodobit, atmosferă de neuitat! Să vină Crăciunul! În județul Neamț pregătirile sunt gata!“

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: