Răzvan Cuc: Nu am reușit să identificăm nicio realizare a primarului Carabelea! Luăm în calcul un referendum de demitere (video)

Într-o conferință de presă susținută de Senatorul Răzvan Cuc și Președintele Organizației Municipale a PSD Piatra Neamț, Florentina Moise s-a discutat despre nerealizările primalului Andrei Carabelea și despre posibilitatea iniţierii unui referendum de demitere din funcţia de primar.

Răzvan Cuc, senator:

Am zis să îi dăm o șansă acestui tânăr primar”și șansa să arate ce poate să facă, pentru că a avut un program de guvernare locală, să spunem, foarte vast, în care a promis foarte multe lucruri.Să știți că am studiat cu foarte mare atenție acest program și am căutat în el ceva bun pentru că nu vreau să fiu considerat un hater sau un om care caută tot timpul numai lucruri negative, ci am vrut să găsesc lucruri pozitive. Totodată mă așteptam ca la un an de la alegerile locale să iasă domnul primar Carabelea și să ne spună realizările din programul său de guvernare sau măcar ce a început să facă pentru pietreni. Dacă domnia lui nu a ieșit am zis că ar fi bine să îl ajutăm noi și să prezentăm câteva din realizările lui. Din păcate, vă spun sincer că nu am reușit să identific nicio realizare demnă de luat în considerare

Nu întrevăd un viitor bun în Piatra-Neamţ, din punct de vedere al administraţiei, al atragerii de fonduri, al dezvoltării locurilor de muncă. A venit momentul, şi am discutat şi cu domnul preşedinte Arsene, pe modelul început la Bucureşti, ca primarii catastrofă să nu fie lăsaţi să-şi ducă mai departe mandatul dezastruos, pentru comunitate. Aşa cum trimitem la lada de gunoi acest guvern incompetent, marţi, când votăm moţiunea de cenzură, trebuie să luăm în calcul iniţierea în Piatra-Neamţ a unui referendum pentru sancţionarea acestui primar.

Conferința de presă poate fi urmărită integral aici:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: