O nouă serie de bilete de tratament balnear

Casa Județeană de Pensii Neamț anunță că pentru a treisprezecea serie de tratament balnear, cu dată de intrare în stațiuni în perioada 29 septembrie – 03 octombrie 2021, s-a realizat alocarea unui număr de 106 bilete de tratament balnear în următoarele stațiuni: Covasna, Bălțătești, Vatra Dornei, Amara, Olănești, 1Mai–Oradea, Felix, Herculane, Sarata Monteoru, Nicolina, Buziaș, Eforie Nord, Slănic Moldova, Căciulata, Sovata și Târgu Ocna.

Menționăm că au rămas nealocate 10 bilete de tratament (deoarece nu au existat solicitări), 6 bilete pentru stațiunea Sarata Monteoru și 4 bilete pentru stațiunea Lacul Sărat.

Biletele sunt alocate prin aplicație informatică, beneficiarii urmând a fi înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament. Lista cererilor aprobate poate fi verificată atât la sediile Casei Județene de Pensii Neamț din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției https://www.pensiineamt.ro/bilete-de-tratament .

Ridicarea biletelor de tratament balnear alocate se va realiza numai după informarea telefonică a beneficiarilor, în baza unei programări – la data stabilită, de luni până vineri, între orele 8.30 – 13.00. La ridicarea biletului de tratament balnear titularul trebuie să prezinte biletul de trimitere eliberat de către medicul de familie sau de către medicul specialist.

Informații privind biletele de tratament pot fi solicitate și telefonic, la numărul de telefon 0233.211353.

Pentru a se înscrie în vederea obținerii unui bilet de tratament, potențialul beneficiar trebuie să depună la sediul casei teritoriale de pensii, cu cel puțin 30 de zile înainte de prima lună din perioada în care se solicita sejurul, doar cererea tip – formularul aprobat prevăzut de Anexa nr.1 la Criterii (completat corect cu toate elementele prevăzute de document, necesare în vederea identificării solicitantului, opțiunilor acestuia și a categoriei de beneficiar), urmând ca restul documentelor să fie atașate cererii la momentul eliberării biletului.

Având în vedere condițiile de siguranță medicală impuse de prevenirea răspândirii COVID-19 și pentru evitarea aglomerației, recomandăm ca aceste cereri sa fie transmise prin poștă (letrică) sau poștă electronică, la una din cele două adrese de e-mail: silvia.panaite@cnpp.ro sau vlad.careja@cnpp.ro

Menționăm că până la această dată sunt depuse 4176 cereri de tratament balnear pentru anul 2021, fiind valorificate un număr de 1460 bilete de tratament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: