Impact frontal între două autoturisme la Agapia

Prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe DN 15 C, pe raza comunei Agapia.
La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Neamț cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și două echipaje cu ambulanțe de la SAJ Târgu Neamț.

În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau șase persoane.

Din primele cercetări efectuate a reieșit că, în timp ce un bărbat de 70 de ani, din județul Dolj, conducea un autoturism pe DN 15 C, în localitatea Agapia, din direcția Târgu-Neamț – Piatra Neamț, ar fi pătruns pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 47 de ani, din județul Iași.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a ambilor conducători auto și a unei femei de 75 de ani, pasageră în autoturismul condus de femeia din Iași. Victimele au fost preluate și transportate la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: