CÂND? UNDE? CUM? CINE? DE CE? Pe înțelesul copiilor

Polițiștii Compartimentului de Relații Publice împreună cu cei ai Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității și Serviciului Rutier au fost prezenți astăzi, 28 iulie, în mijlocul copiilor pentru a le putea cunoaște curiozitățile și răspunde la întrebările acestora, în cadrul unei acțiuni educative menită să ofere copiilor soluții pentru diverse situații ce pot fi întâlnite pe parcursul vacanței de vară. 

Pentru că vacanța de vară este în plină desfășurare, iar copiii sunt dornici să experimenteze, să viziteze și să cunoască cât mai multe lucruri noi, uitând de riscurile pe care le aduc uneori aceste experiențe, astăzi, 28 iulie, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Neamț s-au gândit să vină în mijlocul copiilor și să fie părtași ai curiozităților acestora, printr-un mijloc de comunicare inedit. 

Astfel, polițiștii le-au răspuns copiilor de la Palatul Copiilor din Piatra Neamț, la întrebările clasice – Când? Unde?  Cum? Cine? și mai ales De ce? ce privesc diferite situații în care ar putea să se afle la un moment dat și modul propice de a acționa pentru a fi în siguranță.

Plini de viață și entuziasm, copiii le-au transmis energia lor, le-au împărtășit experiențele trăite și le-au reamintit esența copilăriei. 

În perioada ce urmează, Inspectoratul de Poliție Județean Neamț va prezenta materialele video realizate în cadrul cărora vor fi abordate curiozităților copiilor, dar și răspunsurile primite de la polițiști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: