Amenzi pentru aruncarea gunoiului pe lângă tomberoane

Nouă sancțiuni contravenționale au fost date în 48 de ore iar valoarea amenzilor este de 1.800 de lei! Acesta este bilanțul monitorizării sistemelor de supraveghere video amplasate la shelterele unde se colectează deșeurile menajere.

Șase persoane au fost depistate că au depozitat direct pe platforme și nu în tomberoane, reziduuri ce ar fi trebuit depuse la depozitele speciale.

De reținut!

  • Pentru a putea fi mai ușor introduse în tomberoane, cartoanele sau cutiile de dimensiuni mari ar trebui compactate!
  • Dacă mergeți să aruncați deșeurile menajere și constatați că pe platformele de colectare este curățenie, nu lăsați sacii lângă tomberoane! Intoduceți-ii în tomberon!
  • Deșeurile lăsate pe jos atrag după ele alte deșeuri sau persoane care le împrăștie în căutarea resturilor de mâncare sau îmbrăcăminte!
  • Gunoiul menajer se aruncă doar la shelterele din apropierea asociațiilor de proprietari arondate sau în propriile tomberoane (pentru cei ce locuiesc la casă), în baza contractelor încheiate cu operatorul de salubritate!
  • Celelalte tipuri de reziduuri (mobilier uzat, moloz) se transportă la depozitele speciale din cartierele Mărăței și Dărmănești!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: