Costel Ilie, contract pe 2 ani ca antrenor principal la CSM Ceahlăul

Constantin Ilie (46 ani) este noul antrenor principal al CSM Ceahlăul.

Tehnicianul are experiență acumulată ca ”principal” și ”secund” în primele trei divizii autohtone la echipe precum FC Ceahlăul Piatra Neamț, Aerostar Bacău, Rapid CFR Suceava, Ateltico Vaslui, ASA Târgu Mureș, Concordia Chiajna, Rapid București și Astra Giurgiu.

Costel Ilie a semnat un contract valabil pentru două sezoane.

Reunirea lotului va fi pe 5 iulie, iar primul joc amical se dorește a se discputa pe 24 iulie. Cantonament se va face la Piatra Neamț. Campionatul va începe pe 28 august 2021.

Costel Ilie:

Aduc pentru început mulțumiri fostei conduceri tehnice, în frunte cu domnul Gabriel Rădulescu, pentru munca foarte bună depusă și devotamentul arătat. Revenind la noi, sunt bucuros și onorat că mă întorc acasă și că fac parte din acest proiect, unul frumos și măreț. Sper să ne îndeplinim toate obiectivele propuse. Colaboratorii mei de aici înainte sunt: Valentin Avădanei – antrenor secund, Florin Anton – antrenor cu portarii, Andrei Antoce – preparator fizic, Ioan Stan – maseur, Constantin Vlad Stan – kinetoterapeut, Daniel Mahu-Moisii – team manager”.

Cătălin Roca, președintele CSM Ceahlăul:

După cum bine știți, încă din sezonul trecut ne-am dorit promovarea în Liga 2. Am făcut tot ce ne-a stat în putință, dar nu am reușit performanța dorită și, drept urmare, în această pauză competițională am pus la punct o nouă strategie și venim cu îmbunătățiri la echipă pentru a ne atinge obiectivul, PROMOVAREA ÎN LIGA 2. În consecință, am ajuns la o înțelegere și am semnat un contract pe doi ani cu antrenorul Costel Ilie, ca ”principal” al echipei de seniori. Suntem în discuții și cu alți jucători în afara celor prezenți. Vreau să mulțumesc domnului Anton Măzărianu și firmei Comes pentru că sunt alături de noi de o bună bucată de timp și fără de care nu puteam să visăm la obiectivele actuale. Și mulțumim că în continuare este alături de noi și crede foarte tare în obiectivul nostru.”

Anton Măzărianu:

Nu concep altceva decât promovarea. Este un obiectiv clar și-l spun fără nici o reținere. Cu siguranță vom găsi soluții pentru a susține echipa în Liga 2. Ne concentrăm pe promovare și apoi altfel vom atrage finanțatori. Dacă ajungem în Liga 2 vor fi sponsori care vor dori să-și facă reclamă cu echipa noastră.Așa cum am mai spus nu doresc decât să facem performanță la Piatra Neamț. Îmi doresc foarte mult ca echipa noastră de fotbal să ajungă cât mai sus, să reprezinte cu drag orașul nostru în toate competițiile. Vom lua toate măsurile care se impun astfel încât să avem toate condițiile necesare pentru a ne atinge obiectivele propuse, adică să ajungem în Liga 1 în cât mai scurt timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: