Programul spectacolelor TT din weekendul 16-18 aprilie

16, 17, 18 aprilie – SALA MARE (www.bilete.ro/pattern/)

Pattern este povestea unui fiu care își construiește figura paternă în absența tatălui. În mod subit, părintele își face apariția în viața sa. Rămâne de văzut dacă se mai poate lega ceva între ei ori dacă toți acei ani de înstrăinare i-au separat definitiv. Un spectacol cu muzică live, pe un text scris în urma discuțiilor dintre regizorul dramaturg Daniel Chirilă cu actorul Daniel Beșleagă despre părinți, copii, familii.


17 aprilie – ONLINE (www.bilete.ro/visatorul/)

Visătorul este un spectacol-concert de Ada Milea, după romanul lui Ian McEwan, The Daydreamer. Peter, protagonistul nostru, își construiește un univers al fanteziei pentru a lăsa în urmă banalitatea lumii reale în care trăiește. În această lume păpușile surorii lui prind viață, iar motanul familiei are ascuns în blană un fermoar fermecat. Visele devin la fel de importante ca realitatea, iar muzica este creată cu cele mai neobișnuite instrumente, inclusiv oale cu capac.


18 aprilie – ONLINE (www.bilete.ro/sub-fiecare-pas-e-o-mina-neexplodata-dintr-un-razboi-neterminat-cu-tine/)

Sub fiecare pas e o mină neexplodată dintr-un război neterminat cu tine este un spectacol de Radu Afrim (scenariu, regie, univers sonor), despre două necesități la fel de puternice care există în fiecare om: nevoia de singurătate și nevoia de celălalt. Regizorul-dramaturg creează pentru personajele sale o capsulă a timpului, în care acestea își dezvăluie cele mai intime gânduri, dar și viziunea asupra lumii în care trăiesc, pentru generațiile care vor urma. Terapie prin sinceritate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: