Percheziții la Spitalul Municipal Roman

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț au efectuat percheziții la Spitalul Municipal Roman, într-un dosar care vizează infracțiuni de corupție și de înșelăciune.

Este vizată în acest caz comiterea unor infracțiuni de corupție și de înșelăciune. Faptele ar fi fost comise în perioada 2019-2020, prejudiciul fiind de aproximativ 5.000 de euro.

Cercetările derulate în cursul zilei de marți, din cadrul anchetei coordonate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț, au vizat o persoană care lucrează în cadrul compartimentului economic al Spitalului Municipal de Urgență Roman, fiind efectuate percheziții atât la biroul persoanei din cadrul unității medicale, cât și la domiciliul acesteia” a declarat procurorul Marius Emil Ianuș, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț pentru Ziarul de Roman.

În urma acțiunii, o persoană a fost chemată cu mandat la audieri, angajata de la Serviciul financiar-contabilitate fiind reținută apoi, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând a fi continuate cercetările și în cursul zilei de mâine, a mai precizat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț.

One thought on “Percheziții la Spitalul Municipal Roman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: