Bărbat dispărut! Dacă îl vedeți, anunțați autoritățile!

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Poliției municipiului Piatra Neamț continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitului SCAFARIU DANIEL, de 24 de ani, din județul Vaslui.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați la data de 15 martie a.c., de către o tânără de 22 de ani, din județul Vaslui, despre faptul că, la data de 14 martie 2021, fratele său SCAFARIU DANIEL, de 24 de ani, a plecat în mod voluntar din municipiul Piatra Neamț spre județul Vaslui, însă nu a mai luat legătura telefonică cu aceasta și nu cunoaște locația unde s-ar putea afla.

Semnalmente: înălțime – 1,70 m, greutate – aproximativ 70 de kilograme, păr blond, tuns scurt, ochi albaștri, fără semne particulare.

La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu un hanorac de culoare închisă, pantaloni gri, fiind încălțat cu cizme din cauciuc verde, iar pe cap purta un fes din țesătură multicoloră.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiul Piatra Neamț și a localităților limitrofe, în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: