CIA a făcut publice mii de documente despre OZN-uri! Iată cum puteți să le accesați

  • CIA a declasificat o multitudine de documente mult așteptate în legătură cu observări de OZN-uri din ultimii 70 ani, provocând entuziasm în rândul celor care vor să creadă în extratereștri – și frustrare în rândul celor care vor să găsească efectiv dovada.

Acum adevărul este acolo, într-un fisier .ZIP, deși e posibil să necesite câteva săpături serioase pentru a-l gasi. Documentele tratează în principal OZN-urile, care prin definiție ramân un mister.

Black Vault (Seiful Negru), un site pasionat de OZN-uri și de elucidarea documentelor guvernamentale legate de acestea, a publicat de curând aproximativ 2700 de pagini din documentele declasificate furnizate de CIA. E vorba de peste 2700 de pagini de documente scanate care implică Fenomene Aeriene Neidentificate – Unidentified Aerial Phenomena (UAP) – termenul utilizat de Guvernul Statelor Unite  pentru OZN-uri.

CIA a transmis site-ului Black Vault ca dezvăluirea include “întreaga” colecție de documente UAP.

Fondatorul site-ului, John Greenewald Jr. a încercat zeci de ani să obțină aceste documente prin legea privind Libertate de Informare – Freedom of Information Act (FOIA) și a reușit în sfarșit, anul trecut. CIA a încărcat fișierele pe un CD-ROM, iar Greenewald a încărcat toate informațiile pe website-ul său pe 7 ianuarie.

Cum puteți descărca și citi documentele

Întreaga arhivă este disponibilă pentru descărcare prin intermediul site-ului Black Vault. Arhiva este compusa din 713 fisiere PDF, cu titluri numerotate secvențial. Cazurile specifice sunt imposibil de găsit fără a deschide fiecare document în parte și unele dintre ele sunt documente scanate acum câteva zeci de ani, foarte greu de citit.

Cu toate acestea, Black Vault a făcut tot ce s-a putut pentru ca fiecare document să poată fi cautat.

Original CIA UFO Collection CD-ROM Contents [149MB] 
 CIA UFO Collection CD-ROM Contents [342MB]
Pentagonul a publicat trei clipuri video guvernamentale secrete

Pentagonul a declasificat trei clipuri video și le-a făcut publice în 2019, citând nevoia piloților de a raporta liber astfel de fenomene.

Dezvăluirea a provocat un nou entuziasm față de posibilitatea ca forme de viață extraterestră să fi vizitat Pamântul, deși nu există nicio dovadă pentru aceste afirmații.

Speculațiile au izbucnit din nou spre finalul anului trecut după ce fostul șef al securității spațiale al Israelului a susținut că există o ”Federație Galactică” a extratereștrilor care nu doreau ca oamenii sa facă parte din clubul lor. El a susținut deasemeni că șefii SUA și Israel țineau legătura cu extratereștrii și că aceștia au ajutat la stabilirea bazelor umane pe Marte.

Congresul a solicitat anul trecut în decembrie Pentagonului să publice o parte din documentele clasificate legate de UAP în termen de 180 de zile, ca parte a unui supliment bizar la ultimul proiect de lege de ajutor COVID-19 al Statelor Unite.

Până în momentul acesta, CIA nu a comentat în legătură cu cele publicate de Black Vault.

One thought on “CIA a făcut publice mii de documente despre OZN-uri! Iată cum puteți să le accesați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: