PRO România a rupt alianța cu PNL în Neamț

Comunicat de presă PRO România:

Urmare alegerilor locale din 27 septembrie 2020, partidul PRO România a înțeles să facă parte dintr-o alianță politică la nivelul județului Neamț alături de PNL și USR, o alianță stabilită în baza unor obiective clare și fără echivoc. Întrucât unul dintre parteneri (PNL) nu a respectat înțelegerile stabilite împreună, PRO România anunță că se retrage din această alianță.

Am dori să mai aducem la cunoștința presei și opiniei publice situația prezentă la nivelul conducerii PRO România, Filiala Neamț:

1. În data de 15.12.2020, Înalta Curte de Casație și Justiție – Secția Contencios și Fiscal s-a pronunțat definitiv în dosarul nr. 5849/2/2013, constatând starea de incompatibilitate a domnului Liviu Harbuz (ales consilier local în Consiliul Local al Municipiului Piatra Neamț în urma alegerilor din data de 27 septembrie 2020). Drept urmare, acesta își va depune demisia din această funcție luni, 21.12.2020, la registratura primăriei Municipiului Piatra Neamț, urmând să fie înlocuit în Consiliul Local de următorul consilier de pe lista de supleanți, respectiv de domnul Mihai Trofin.

2. Liviu Harbuz va rămâne în continuare coordonatorul organizației județene PRO România.

3. Strategia în vederea realizării alianțelor politice la nivel de Consiliu Local și Consiliu Județean va fi stabilită, în continuare, doar în interesul nemțenilor.Biroul Permanent Județean PRO România Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: