Ionel Arsene: “PNL, USR și Pro România nenorocesc județul Neamț!”

Consilierii județeni liberali, useriști și ai Pro România și-au dovedit și la ședința extraordinară de astăzi, 11 decembrie, dezinteresul față de problemele nemțenilor și s-au împotrivit derulării unor proiecte urgente și importante.

Sunt extrem de indignat pentru că proiectele pe care le-am inițiat pentru județul nostru nu au avut susținerea necesară din partea acestor aleși, astfel încât să poată fi puse în practică. 77.000 de nemțeni m-au votat să le reprezint interesele și eu dau socoteală pentru faptele mele. Din păcate, cu această alianță toxică, care votează doar în scop politic nu putem progresa” a declarat președintele Consiliului Județea Neamț.

În ședința de astăzi, reprezentanții celor 3 partide politice s-au opus continuării unui proiect cu finanțare europeană, în baza căruia în județ s-ar fi înființat întreprinderi sociale, fiind astfel sprijinit antreprenoriatul și s-ar fi creat locuri de muncă pentru persoanele dezavantajate.

Ionel Arsene, președintele CJ Neamț:

Nu era vorba de alocat bani de la județ, ci doar de aprobat niște clarificări din cadrul proiectului, dar ei nici măcar nu au studiat documentele care le-au fost puse la dispoziție.

Au dat dovadă de rea credință și când s-au opus aprobării prețurilor medii ale produselor agricole și stabilirii prețului mediu al masei verzi de pe pajiștile permanente. Dacă ar fi fost de acord cu aceste proiecte, nu mai stăteau după noi toate primăriile din județ, care așteaptă hotărârile noastre, pentru a aproba, la rândul lor, proiectele de interes local pe această temă.

Dragi nemțeni, aceștia sunt consilierii cu care eu ar trebui să lucrez în interesul dumneavoastră. Nu vreau să cred că 4 ani nu se vor dezice de la a fi rău-intenționați. Județul Neamț are nevoie de dezvoltare, să continue proiectele începute, să inițiez altele noi. Sper ca încrâncenarea politică să dispară, pentru că s-au încheiat campaniile electorale. E vremea să ne apucăm serios de treabă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: