”Fotbal cu … Jucării pentru copii”, ediția 2020 va fi pe șosea

  • Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Neamț, Futsal Ceahlăul Piatra Neamț și CSM Ceahlăul Piatra Neamț și-au unit forțele pentru a organiza și-n acest an evenimentul ”Fotbal cu … Jucării pentru copii”.

La edițiile anterioare, adică în 2018 și în 2019, manifestarea a avut loc în sală. Din cauza pandemiei, în acest an ne mutăm în stradă pentru a avea spectatorii aproape.

În ziua de DUMINICĂ, 13.12.2020, de la ORA 12:00, pe șoseaua dintre Grand Hotel Ceahlău și Teatrul Tineretului, se va juca un meci demonstrativ între cele două echipe amintite mai sus. Partida va avea două reprize a câte 25 minute fiecare.

Spectatorii sunt rugați să aducă jucării de pluș și nu numai, dar și dulciuri, pentru a fi donate copiilor de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă “Alexandru Roșca” din Piatra Neamț.

“Jucăriile de pluș trebuie ținute în mâini de spectatori, iar LA MOMENTUL MARCĂRII PRIMULUI GOL din meciul demonstrativ SĂ LE ARUNCE PE TEREN. Dacă nu se marchează gol în timpul meciului, atunci jucăriile se vor arunca la momentul în care se va termina meciul.

Dacă jucăriile de pluș sunt pentru a fi aruncate pe teren și apoi strânse pentru a fi date copiilor de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă ”Alexandru Roșca” Piatra Neamț, altfel de jucării, dar și dulciuri, pot fi lăsate de doritori într-un loc amenajat special lângă terenul pe care va avea loc partida demonstrativă. Vor ajunge la aceeași unitate.

DJST Neamț:

Vă rugăm din suflet …. Purtați mască și păstrați distanța față de ceilalți spectatori. Pentru a ne bucura cu toții de eveniment. Vă rugăm să aveți răbdare, să ne fiți alături de la primul minut al jocului și până la ultimul. Cele două echipe au răspuns mereu cu drag la solicitarea DJST Neamț și efortul celor din teren merită urmărit și aplaudat de la început până la final.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: