CSM Ceahlăul, meci oficial acasă după 9 luni

CSM Ceahlăul Piatra Neamț joacă sâmbătă, 19 septembrie 2020, de la ora 17:00, primul meci oficial la distanță de 9 luni fără trei zile de la ultima reprezentație pe propriul teren.

Se va juca partida cu ACS Foresta Suceava, după ce pe 22 noiembrie 2019, CSM Ceahlăul înfrunta pe KSE Târgu Secuiesc într-o partidă disputată pe un teren acoperit de zăpadă și câștiga cu 3-0.

De atunci, CSM Ceahlăul a mai jucat două partide oficiale, la Oțelul Galați (ultima etapă din turul campionatului trecut, scor 0-0) și la Știința Miroslava (prima etapă din reuturul sezonului precedent, scor 0-1). Trebuia să mai joace una, sâmbăta trecută la CSM Pașcani, dar acea înfruntare a fost amânată pentru 29 septembrie.

Așadar, astăzi gazonul terenului central al ”bătrânei” și cochetei arene pietrene va cunoaște iar apăsarea crampoanelor unor jucători de fotbal într-un meci oficial. Duelul este un derby al seriei, între două formații cu nume recunoscute în fotbalul național.

Galben-negrii încep și ei campionatul, în timp ce adversarul, unul cu pretenții la promovare în 2021, vine după un insucces. Foresta a pierdut acasă cu Știința Miroslava, scor 1-2, după ce pe final a ratat o lovitură de pedeapsă.

Gabriel Rădulescu, antrenor principal CSM Ceahlăul Piatra Neamț:

Fiind primul meci oficial al sezonului, și fiind acest duel acasă, vom aborda jocul la victorie. Știm că întâlnim o echipă cu jucători experimentați, cu talie, care joacă pe forță. Consider că suntem bine pregătiți, vom alinia o echipă tânără și foarte tânără și avem speranța că vom face un joc bun și vom scoate un rezultat foarte bun.Cred că va fi un joc disputat, în care fiecare moment va avea importanța lui, mai ales la fazele fixe. Suceava stă foarte bine la acest capitol, dar sper ca noi să fim inteligenți joc, să speculăm slăbiciunile lor și să fim concentrați pe toată durata partidei. Important va fi să nu facem greșeli mari, mai ales din punct de vedere tactic”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: