Răzvan Cuc va intra în lupta pentru fotoliul de primar al municipiului Piatra Neamț din partea PSD

Fostul ministru Răzvan Cuc a anunțat astăzi că a intrat în bătălia pentru fotoliul de primar al municipiului Piatra Neamț.

Decizia de a-l avea candidat pe Răzvan Cuc a venit în urma mai multor sondaje de opinie realizate în oraș de către PSD Neamț, sondaj în urma căruia s-a ajuns la concluzia că pietrenii cred că el poate face mai mult.

Răzvan Cuc:

Am intrat în această cursă cu bună credință și nu pentru a candida împotriva cuiva. Consider că munca în echipă este în beneficiul cetățenilor. Așa că voi candida PENTRU cetățeni, PENTRU Piatra Neamț. Îmi asum un mandat în care să începem să construim un oraș modern, prosper, cu locuri de muncă. Un oraș la care visăm cu toții!

Florentina Moise:

Echipa de viitori consilieri ai PSD Piatra Neamț îi este alături. Sunt oameni tineri, pregătiți, cu experiență în mediul privat și în administrație. Au cu toții copii și, pentru viitorul lor, vor să se implice în viața orașului. Am pus la punct un program pe care îl veți cunoaște în scurt timp.

Răzvan Cuc și-a propus să transforme Piatra Neamț într-un oraș prosper, unde drepturile cetățenilor să fie respectate, un oraș dezvoltat, un oraș european.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: