Raportul autorităților privind pagubele produse de furtună (30 iulie)

Ca urmare a fenomenelor meteo din ultimele 24 de ore, misiunile echipajelor de intervenție în județul Neamț au fost următoarele:

Misiuni executate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „PETRODAVA” al Judeţului Neamţ:
 • misiune îndepărtare arbori căzuți pe firele de energie electrică și carosabil pe DN 15 km 283+050 oraș Bicaz. A intervenit Detașamentul de Pompieri Piatra Neamț, cu 3 subofițeri și 1 autospecială complexă de intervenție și 1 motofierastrău
 • misiune îndepărtare arbori căzut pe carosabil oraș Bicaz spre Baicu. A intervenit Detașamentul de Pompieri Piatra Neamț, cu 2 subofițeri și 1 autoturism de serviuciu și 1 motofierastrău.
 • misiune îndepărtare arbore căzut pe carosabil în mun Piatra Neamt str. Fermelor. A intervenit Detașamentul de Pompieri Piatra Neamț, cu 3 subofițeri și 1 autospecială de descarcerare.
Misiuni executate de alte instituții:
 • Secția de Drumuri Naționale Neamța intervenit pentru îndepărtarea resturilor vegetale și lemnoase rezultate în urma indepărtării arborilor cazuți pe partea carosabilă de pe DN 15B 283+050, oraș Bicaz.
 • Delgaz Grid  a intervenit pentru întreruperea energiei electrice pentru facilitarea îndepărtării  arborilor cazuți pe firele de energie electrică în zona DN 15B 283+050, oraș Bicaz.
 • SVSU Bicaz a intervenit pentru înlăturarea arborilor căzuți pe DN 12 C zona Politie Bicaz și  DN 15;
 • SVSU Bicaz a intervenit pentru decolmatare podet în zona str. Piatra Corbului, oraș Bicaz, unde o curte a fost inundată.
 • SVSU Bicaz a executat o misiune de monitorizare satul Izvorul Muntelui, oraș Bicaz în vederea depistarii eventualelor efecte ale fenomenelor hidro meteorologice.
Furnizarea utilităţilor publice:

Pe perioada raportării au fost nealimentate cu energie electrică :

 • conform raportarii de la ora 20: 1 linie de medie tensiune cu 41 de posturi de transformare fiind afectați 3375 consumatori din localitățile Tarcău, Cazaci, Brateș comuna Tarcău și localitatea Bicazu Ardelean comuna Bicazu Ardelean, din cauza fenomenelor meteorologice, sa intervenit cu 1 echipă de intervenție;
 • conform raportarii de la ora 22: 1 linie de medie tensiune cu 29 de posturi de transformare fiind afectați 1755 consumatori din localitatea Bicaz Chei comuna Bicaz Chei și localitățile Telec și Bicazu Ardelean, comuna Bicazu Ardelean, din cauza fenomenelor meteorologice, sa intervenit cu 1 echipă de intervenție.
 • conform raportarii de la ora 06: la ora 00:10 toți consumatori au fost alimentați cu energie electrică.

    La ora raportării nu sunt consumatori nealimentați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: