Șefa de personal de la Spitalul Județean Neamț are peste 50 de rude angajate în instituția la care lucrează!

Înt-un briefing de presă susținut astăzi, prefectul județului Neamț, George Lazăr, a afirmat că șefa de persona de la spital, cea prin pixul căreia trec angajările în spital, și-ar fi angajat aproximativ 50 de rude în Spitalul Județean.

George Lazăr, prefectul Județului Neamț:

Sub fostele conduceri ale Spitalului Județean de Urgență din Piatra Neamț s-a instaurat un regim de tip caracatiță, unde o găsim mare șefă la departamentul financiar-contabilitate pe o doamnă Drăgan, care tot ce intră și iese din spital pe parte de achiziții și finanțe publice este dirijat prin ea. Inclusiv mama ei este șefa magaziei de la blocul alimentar al spitalului iar nepoata ei este pe o altă tură la aceeași magazie de alimente.

O altă doamnă este doamna Moroșanu, șefă de personal, sub pixul căreia trec toate angajările. Din datele preliminare ar avea aproximativ 50 de persoane rude de gradul I, II, III, IV, fini, afini, angajați la Spitalul Județean, pe banii noștri, pe banii nemțenilor.

Prefectul a transmis că va solicita, în mod oficial, organelor abilitate, să facă investigații cu privire la aceste două doamne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js
%d blogeri au apreciat: