Accident rutier la Girov! O mașină a ajuns în șanț!

În această seară în jurul orei 18:00, în intersecția DN 15 D cu DC 40 – Gura Văii, comuna Girov a avut loc un accident de circulație.

Pompierii militari s-au deplasat la locul evenimentului pentru asigurarea măsurilor PSI și sablarea carosabilului. La locul accidentului s-a deplasat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Neamț a reieșit că, în timp ce un tânăr de 26 de ani, din Piatra Neamț, conducea un autoturism pe DN 15 D, în afara localității Turturești, din direcția Piatra Neamț – Roman, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de un autoturism care se deplasa în fața sa, condus de un bărbat de 28 de ani, din Piatra Neamț, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul din Piatra Neamț a fost proiectat într-un autoturism din fața sa, care efectua manevra de schimbare a direcției de mers spre stânga, condus de o femeie de 38 de ani, din Piatra Neamț.

Din evenimentul rutier a rezultat vătămarea corporală a unei tinere de 21 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 28 de ani. Victima a fost preluată și transportată la spital, unde i s-a asigurat asistență medicală de specialitate.

Cei trei conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.Cauza preliminară – nepăstrarea distanței în mers.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: