Două concerte de colinde la Biblioteca “GT Kirileanu” pe 18 și 19 decembrie!

Biblioteca Județeană „G. T. Kirileanu“ Neamț și T.A.G.M.A. vă invită la recitalul de colinde de Crăciun susținut de Asociația „Tinerii de azi, generația de mâine“, profesor instructor Costel Buzincu, în Sala Cupola, miercuri, 18 decembrie 2019, de la ora 17:00.

De asemenea, Liceul de Arte „Victor Brauner“ Piatra-Neamț și Școala Gimnazială nr.1 Dumbrava Roșie vă invită la concertul de colinde „Noapte de vis“, care va fi susținut în Sala Cupola a Bibliotecii Județene „G.T. Kirileanu“ Neamț joi,19 decembrie 2019, de la ora 17:30.

Vor interpreta Orchestra de mandoline a Școlii Gimnaziale nr. 1 Dumbrava Roșie, reunită cu formația de mandoline a Liceului de Arte „Victor Brauner“ Piatra-Neamț (profesor coordonator Lucreția Stroici) și cu Formația de mandoline a Colegiului Național „George Apostu“ Bacău (prof. coordonator Doina Cașcaval), corepetitor fiind profesorul Adrian Stroici.

Vor urma clasele de canto ale profesorilor Elena Botez, Olguța Toma, Narcisa Pavel de la Liceul de Arte „Victor Brauner“, profesor corepetitor Adrian Stroici. De la clasa de chitară a Liceului de Arte „Victor Brauner“ va cânta Inge Olaru, elevă în clasa a VIII-a, profesor Florin Blănaru. Solista Cezara Gheorghe va evolua cu profesorul corepetitor Simida Gheorghe.

Va urma cvintetul de coarde cu cinci viori: Bianca Podosu, de la Facultatea de muzică Piatra-Neamț, Estera Cuzuioc, în clasa a XI-a la Liceul de Arte „Victor Brauner“; Emanuele la Mancusa, clasa a X-a la Liceul de Arte „Victor Brauner“; Sebastian Bîrsan, clasa a X-a la Colegiul Național „George Apostu“ Bacău; drd. Sara Stroici. Corepetitor este profesorul Adrian Stroici.

De asemenea, drd. Sara Stroici va cânta la vioară, avându-l corepetitor pe prof. Adrian Stroici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js
%d blogeri au apreciat: