Șoferi băuți sau fără permis identificați de polițiști în acest weekend

La data de 18 mai, polițiștii serviciului rutier au depistat pe DN 15 un conducator auto sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul, de 53 ani din Piatra Neamț a fost testat alcooltest rezultând o alcoolemie de peste 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat.Acesta este acum cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 19 mai, polițiștii Postului de Poliție Bodesti au depistat un bărbat de 30 ani din Zanesti care conducea cu o alcoolemie de peste 0,80 mg/l alcool put in aerul expirat. De asemenea un urma verificărilor polițiștii au constatat ca nu deținea permis de conducere. In cauza au fost demarate cercetări pentru conducere sub influența alcoolului și fără a deține permis de conducere.

Azi noapte in jurul orelor 00:00 polițiștii rutieri din Târgul Neamț au efectuat semnal de oprire unui autoturism care se deplasa din distracția Oglinzi-Târgul Neamț. Conducătorul auto, un tânăr de 26 ani din Urecheni, a oprit autoturismul după care atât el cât și pasagerul din dreapta au încercat sa fuga de polițiști.Cei doi au fost prinși imediat, la scurta distanță de locul opririi, iar politistii au stabilit ca acesta nu deține permis de conducere. In cauza s-au demarat cercetările pentru conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

Tot azi noapte in jurul orei 01:00 polițiștii din cadrul formațiunii rutiere Târgul Neamț au depistat in trafic, pe strada Mihai Eminescu un tânăr de 20 ani din Târgul Neamț. In urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat ca acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Cercetările sunt continuate pentru sărbătoarea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără a deține permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: